Prevoz Pokojnika iz Nemačke

U našoj posvećenosti pružanju usluga za međunarodni prevoz pokojnika iz Nemačke, ističemo se posebno u domenu prevoza pokojnika iz Njemačke u zemlje Zapadnog Balkana, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

Naša firma, sa bogatim iskustvom i čvrstim vezama sa institucijama u Nemačkoj, obezbeđuje efikasnu i poštovanju punu uslugu repatrijacije pokojnika. Razumemo kompleksnost i osetljivost zadatka prevoza pokojnika iz Nemačke. Zato pristupamo svakom zadatku sa najvećom pažnjom, obezbeđujući da se svaki aspekt procesa, od prikupljanja potrebne dokumentacije do samog transporta, obavlja sa najvišim stepenom profesionalizma i empatije.

Naš tim je tu da vam pruži podršku i olakšanje, vodeći računa o svim detaljima kako bi transport pokojnika iz Nemačke bio izveden dostojanstveno i sa punim poštovanjem. Naša firma pruža kompletne usluge prevoza pokojnika iz Nemačke, uključujući savetovanje, administrativnu podršku, i krajnju realizaciju prevoza.

Cilj nam je da olakšamo ovaj težak proces, pružajući mir i sigurnost da su vaši najmiliji u dobrim rukama. Posvećeni smo pružanju usluge koja je u potpunosti usklađena sa vašim potrebama, uz najviši nivo poštovanja i profesionalnosti.

Prevoz pokojnika iz Njemačke u Srbiju

Uz dosadašnje iskustvo u medjunarodnom prevozu pokojnika te uredjivanju kompletne dokumentacije vezane za transport umrle osobe, veliko iskustvo imamo i u prevozu pokojnika iz inostranstva u Srbiju.

Od Vašeg poziva i dogovora oko cijene transporta ( nudimo najpovoljnije cijene medjunarodnog prevoza pokojnika iz Evrope ), dolazimo i obavljamo sve neophodne procedure za nesmetan prevoz pokojnika koji traje do 24 sata.

Dokumentaciju za sam transport i kontaktiranje neophodnih institucija u zemlji prepustite nama pogrebno preduzeće Palma sa preko 20 godina iskustva u uslugama prevoza i opremanja pokojnika. Svu neophodnu dokumentaciju za prevoz prikupljamo SAMOSTALNO od Vas nam je potrebno samo osnovni podatci od preminule osobe.

Usluga transporta/prevoza umrle osobe podrazumijeva, prevoz umrlog iz Njemačke ili bilo koje druge Evropske države, kompletna pogrebna oprema, opremanje i oblačenje pokojnika, kontakt sa porodicom preminulog non stop dok traje prevoz…

Za sve informacije vezane za prevoz iz ionostranstva budite slobodni da nas kontaktirate preko vibera, WhatsApp, E-mail, bez ikakve obaveze prema nama dobićete sve neophodne instrukcije i ponudu za sam prevoz pokojnika iz Evrope u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Republiku Hrvatsku, Crnu Goru, Makedononiju i mnoge druge zemlje.

Neki od gradova odakle smo vršili prevoz i preuzimanje pokojnika:

Prevoz pokojnika iz Minhena

Prevoz pokojnika iz Stutgarta

Prevoz pokojnika iz Frankfurta

Prevoz pokojnika iz Diseldorfa

Prevoz pokojnika iz Dortmunda

Prevoz pokojnika iz Nemačke

Prevoz pokojnika iz Hanovera

Prevoz pokojnika iz Kelna

Gradovi u koje smo dovozili u Srbiji:

Niš, Beograd, Požarevac, Veliko Gradište, Kučevo, Zrenjanin, Pančevo, Vršac, Kruševac, Jagodina, Novi Pazar, Sjenica, Čačak, Novi Sad, Srmska Mitrovica i mnogi drugi…..

  • Siguran i Pouzdan Međunarodni Prevoz
  • Stručno rukovođenje procesom prijevoza pokojnika
  • Prilagodljive Opcije Prema Vašim Potrebama
  • Efikasna Organizacija Dokumentacije
  • Transparentna komunikacija
Pouzdanost
Najeftiniji u regiji
Stručnost
quote.png
Recenzije

Recenzije naših klijenata

Momci su mog pokojnog brata prevezli iz Nemačke za Srbiju. Sve papire I plaćanja su oni obavili, sve sto je dogovoreno ispoštovali. Momcima svaka čast i za pohvalu su.

Gospava Grgić

Hvala Bogu što smo izabrali PALMA pogrebne usluge. Njihova profesionalnost i pažnja prema detaljima tokom prevoza mog oca iz inostranstva u domovinu ostavili su neizbrisiv utisak na nas. Sve je proteklo glatko i bez ikakvih problema. Iskreno preporučujemo njihove usluge svakome u sličnoj situaciji.

Nemanja

Kada smo izgubili našeg voljenog dedu, tražili smo pouzdanu agenciju koja će nam olakšati prevoz njegovih ostataka iz Holandije u Srbiju. PALMA je bila tačno ono što smo tražili. Njihova brza reakcija, profesionalnost i empatija su nas dirnuli. Zahvalni smo im na svemu što su uradili za nas u ovom teškom periodu.

Marko