5/5 - (22 votes)

Prevoz Pokojnika iz Italije

U našoj dugogodišnjoj praksi u oblasti međunarodnog prevoza pokojnika, posebno smo se istakli u pružanju usluga prevoza pokojnika iz Italije za zemlje Zapadnog Balkana, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

Zahvaljujući našim čvrstim vezama sa institucijama i ambasadama u Italiji, sposobni smo da efikasno upravljamo procesom repatrijacije, uvažavajući sve neophodne administrativne i logističke zahteve.

Kada je reč o prevozu pokojnika iz Italije, naša kompanija pristupa svakom zadatku sa najvišim stepenom profesionalizma i empatije. Razumemo složenost i osetljivost ovakvih situacija, te stoga garantujemo da će svaki transport pokojnika iz Italije biti obavljen sa najvećom pažnjom i poštovanjem.

Naš tim je obučen da se brine o svim aspektima transporta, od prikupljanja potrebne dokumentacije do krajnje realizacije prevoza, osiguravajući time da se vaši najmiliji dostojanstveno i sigurno vrate kući.

Posvećujemo se pružanju potpune podrške porodicama u teškim trenucima, nudeći pouzdane i brze usluge repatrijacije pokojnika iz Italije. Naša misija je da olakšamo ovaj težak proces, pružajući utehu i razumevanje, dok se istovremeno brinemo o svakom tehničkom i administrativnom detalju.

  • Siguran i Pouzdan Međunarodni Prevoz
  • Stručno rukovođenje procesom prijevoza pokojnika
  • Prilagodljive Opcije Prema Vašim Potrebama
  • Efikasna Organizacija Dokumentacije
  • Transparentna komunikacija

KONTAKT FORMA

Pouzdanost
Najeftiniji u regiji
Stručnost
quote
Recenzije

Recenzije naših klijenata

Momci su mog pokojnog brata prevezli iz Nemačke za Srbiju. Sve papire I plaćanja su oni obavili, sve sto je dogovoreno ispoštovali. Momcima svaka čast i za pohvalu su.

Gospava Grgić

Hvala Bogu što smo izabrali PALMA pogrebne usluge. Njihova profesionalnost i pažnja prema detaljima tokom prevoza mog oca iz inostranstva u domovinu ostavili su neizbrisiv utisak na nas. Sve je proteklo glatko i bez ikakvih problema. Iskreno preporučujemo njihove usluge svakome u sličnoj situaciji.

Nemanja

Kada smo izgubili našeg voljenog dedu, tražili smo pouzdanu agenciju koja će nam olakšati prevoz njegovih ostataka iz Holandije u Srbiju. PALMA je bila tačno ono što smo tražili. Njihova brza reakcija, profesionalnost i empatija su nas dirnuli. Zahvalni smo im na svemu što su uradili za nas u ovom teškom periodu.

Marko