Prevoz Pokojnika / umrlih iz Švajcarske

Naša firma, specijalista u oblasti međunarodnog prevoza pokojnika, pruža izuzetne usluge prevoza pokojnika iz Švajcarske za zemlje Zapadnog Balkana, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnom pristupu, osiguravamo pouzdanu i pažljivu repatrijaciju pokojnika iz Švajcarske.

Suočavanje sa potrebom za prevozom pokojnika iz Švajcarske može biti veoma teško i emotivno iscrpljujuće. Naš tim je ovde da vam pruži punu podršku i olakšanje u tim trenucima, rukovodeći se empatijom i profesionalizmom.

Svaki transport pokojnika iz Švajcarske obavljamo sa posebnom pažnjom, vodeći računa o svim detaljima – od administrativnih procedura do sigurnog i dostojanstvenog prevoza vaših najmilijih.

Pružamo sveobuhvatnu uslugu prevoza pokojnika iz Švajcarske, što uključuje savetovanje, brigu o neophodnoj dokumentaciji, i finalizaciju samog transporta.

Naš cilj je da olakšamo ovaj težak period, pružajući mir i sigurnost da je sve prepušteno stručnim rukama.

Naša misija je da pružimo uslugu za prevoz pokojnika / umrlih iz Švajcarske koja je u potpunosti prilagođena vašim potrebama i željama, osiguravajući da se vaši najmiliji vrate kući sa poštovanjem koje zaslužuju.

  • Siguran i Pouzdan Međunarodni Prevoz
  • Stručno rukovođenje procesom prijevoza pokojnika
  • Prilagodljive Opcije Prema Vašim Potrebama
  • Efikasna Organizacija Dokumentacije
  • Transparentna komunikacija
Pouzdanost
Najeftiniji u regiji
Stručnost
quote.png
Recenzije

Recenzije naših klijenata

Momci su mog pokojnog brata prevezli iz Nemačke za Srbiju. Sve papire I plaćanja su oni obavili, sve sto je dogovoreno ispoštovali. Momcima svaka čast i za pohvalu su.

Gospava Grgić

Hvala Bogu što smo izabrali PALMA pogrebne usluge. Njihova profesionalnost i pažnja prema detaljima tokom prevoza mog oca iz inostranstva u domovinu ostavili su neizbrisiv utisak na nas. Sve je proteklo glatko i bez ikakvih problema. Iskreno preporučujemo njihove usluge svakome u sličnoj situaciji.

Nemanja

Kada smo izgubili našeg voljenog dedu, tražili smo pouzdanu agenciju koja će nam olakšati prevoz njegovih ostataka iz Holandije u Srbiju. PALMA je bila tačno ono što smo tražili. Njihova brza reakcija, profesionalnost i empatija su nas dirnuli. Zahvalni smo im na svemu što su uradili za nas u ovom teškom periodu.

Marko