5/5 - (209 votes)

Prevoz pokojnika iz inostranstva u Srbiju može biti emocionalno i logistički zahtevan proces. Naša kompanija, sa dugogodišnjim iskustvom, nudi profesionalne i diskretne usluge prevoza pokojnika iz Nemačke, Švajcarske, Austrije i drugih evropskih zemalja. Naš cilj je da porodicama obezbedimo mir tokom teških trenutaka, pružajući sveobuhvatnu pomoć i podršku u organizaciji celokupnog procesa.


Profesionalan i dostojanstven prevoz pokojnika iz inostranstva u Srbiju

Naša firma pruža pouzdane usluge prevoza posmrtnih ostataka, prilagođene potrebama porodica. Bilo da prevozimo pokojnika iz Nemačke, Švajcarske, Austrije ili drugih država, naš tim je dostupan 24/7, spreman da preuzme sve aspekte ovog osetljivog zadatka, uključujući obezbeđivanje svih potrebnih dokumenata i dozvola.


Zašto smo najpovoljniji za cenu prevoza pokojnika u Srbiju

Naša kompanija posjeduje vlastitu proizvodnju pogrebne opreme, što nam omogućava da direktno utičemo na cenu usluge. Za razliku od mnogih drugih firmi koje moraju nabavljati opremu od trećih strana, mi možemo ponuditi povoljnije uslove jer sami proizvodimo sve potrebne elemente. Ovaj pristup garantuje niže troškove i visoku kvalitetu, što nas čini jednim od najpovoljnijih pružalaca usluga prevoza pokojnika u Srbiju.


Prevozna sredstva za prevoz pokojnika u Srbiju

Naša vozila su specijalno opremljena za siguran i efikasan prevoz pokojnika. Koristimo najnovije automobile koji ispunjavaju sve tehničke i sanitarne standarde, što osigurava maksimalnu bezbednost i poštovanje tokom prevoza. Redovno održavana vozila, sa posebnim komorama, omogućavaju da se prevoz obavi brzo i dostojanstveno, bez ikakvih komplikacija.


Dokumentacija za prevoz pokojnika u Srbiju – Brzo i efikasno rešenje

Naš tim se brine o kompletnom procesu pribavljanja sve neophodne dokumentacije za prevoz pokojnika u Srbiju. Zahvaljujući našem iskustvu i dobroj saradnji sa nadležnim institucijama, možemo rešiti sve administrativne zahteve u roku od 24h, bez dodatnog opterećenja za porodicu. To uključuje sprovodnice, međunarodne dozvole, i sve ostale potrebne papire kako bi prevoz bio legalan i siguran.


Prevoz pokojnika iz Nemačke

Naša specijalizovana vozila omogućavaju siguran prevoz pokojnika iz svih gradova u Nemačkoj, uključujući Frankfurt, Berlin, Minhen i ostale regije. Obezbeđujemo sve neophodne dokumente, kao što su sprovodnice i međunarodne dozvole, kako bi prevoz protekao bez komplikacija.


Prevoz pokojnika iz Švajcarske

Za prevoz pokojnika iz Švajcarske, naš tim pokriva sve glavne gradove, uključujući Cirih, Ženevu i Bazel. U saradnji sa lokalnim institucijama, obezbeđujemo brzo pribavljanje potrebne dokumentacije i organizaciju prevoza prema Srbiji. Porodice se mogu osloniti na našu profesionalnost i diskretnost.


Prevoz pokojnika iz Austrije

Austrija je jedna od najčešćih destinacija iz koje organizujemo prevoz pokojnika u Srbiju. Naša usluga pokriva Beč, Grac, Linc i ostale gradove, uz pažljivu organizaciju svakog detalja – od papirologije do transporta. Obezbeđujemo prevoz u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti.


Sveobuhvatna podrška i administracija

Pored samog prevoza, nudimo i potpunu administrativnu podršku – od prikupljanja potrebnih dozvola i sprovodnica, do komunikacije sa ambasadama i lokalnim vlastima. Naš tim će se pobrinuti da ceo proces teče glatko, pružajući vam mir i sigurnost.


Transparentnost cena i fleksibilnost usluga

Naše cene su potpuno transparentne, bez skrivenih troškova. Unapred ćete dobiti sve informacije o troškovima, kako biste izbegli neprijatna iznenađenja. Nudimo i mogućnost prilagođavanja usluga, kako bismo se uskladili sa vašim specifičnim potrebama.


Kontaktirajte nas za hitan prevoz pokojnika u Srbiju

Ako vam je potrebna brza i efikasna organizacija prevoza pokojnika iz inostranstva u Srbiju, naš tim vam je na raspolaganju 24/7. Kontaktirajte nas telefonom ili emailom kako bismo odmah započeli proces i olakšali vam ove teške trenutke.

  • Siguran i Pouzdan Međunarodni Prevoz
  • Stručno rukovođenje procesom prijevoza pokojnika
  • Prilagodljive Opcije Prema Vašim Potrebama
  • Efikasna Organizacija Dokumentacije
  • Transparentna komunikacija

KONTAKT FORMA

Pouzdanost
Najeftiniji u regiji
Stručnost
quote
Recenzije

Recenzije naših klijenata

Momci su mog pokojnog brata prevezli iz Nemačke za Srbiju. Sve papire I plaćanja su oni obavili, sve sto je dogovoreno ispoštovali. Momcima svaka čast i za pohvalu su.

Gospava Grgić

Hvala Bogu što smo izabrali PALMA pogrebne usluge. Njihova profesionalnost i pažnja prema detaljima tokom prevoza mog oca iz inostranstva u domovinu ostavili su neizbrisiv utisak na nas. Sve je proteklo glatko i bez ikakvih problema. Iskreno preporučujemo njihove usluge svakome u sličnoj situaciji.

Nemanja

Kada smo izgubili našeg voljenog dedu, tražili smo pouzdanu agenciju koja će nam olakšati prevoz njegovih ostataka iz Holandije u Srbiju. PALMA je bila tačno ono što smo tražili. Njihova brza reakcija, profesionalnost i empatija su nas dirnuli. Zahvalni smo im na svemu što su uradili za nas u ovom teškom periodu.

Marko